Kevättalkoot 11.5. ja muuta ajankohtaista infoa

Hyvä Utran siirtolapuutarhan mökkiläinen,

Liitteenä kutsu kevättalkoisiin, jotka pidetään lauantaina 11.5. klo 10 alkaen. Tehtävinä mm. kauden aloitustöitä ja saunapuiden tekoa. Talkookahvit tarjolla klo 13 (ilmoittautuminen kahvin keittoon etukäteen talkoovastaavalle. Kaikki vanhat ja uudet jäsenet tervetuloa!

Uuden hallituksen ja vastuuhenkilöiden yhteystiedot on päivitetty yhdistyksen nettisivuille sekä huoltorakennusten ilmoitustauluille. Yhdistyksen sähköpostiosoite on utransiirtolapuutarha@gmail.com; käyttäkää tätä osoitetta ensisijaisesti siirtolapuutarhaa koskevissa asioissa.

Vesien kytkemistä odotellaan vielä tovi, koska ensi viikoksi on luvattu yöpakkasia. Seuraamme tilannetta ja infoamme heti, kun asia on ajankohtainen.

Yhdistykselle on perustettu ns. WhatsApp-yhteisö, jossa on omat ryhmänsä tiedotukselle, kirpputorille sekä sisäinen ryhmä vastuuhenkilöille. Yhteisöön voidaan tarpeen mukaan perustaa muitakin ryhmiä. WhatsApp-yhteisön tarkoituksena on nopea tiedonkulku yhdistykseltä jäsenille sekä mahdollistaa esimerkiksi tavaroiden tai palvelusten myyntiä tai vaikka vain avun tarjoamista mökkiläisten kesken. WhatsApp-yhteisö toimii samalla tavalla kuten yksinkertainen WhatsApp-ryhmä, mutta yhteisöä on helpompi hallita yhdistyksen toimesta, ja jäsenet voivat liittyä helposti niihin ryhmiin mihin haluavat. Liittymisohjeet tullaan lähettämään erillisenä sähköpostina toukokuun aikana. Liittyminen on toki vapaaehtoista ja jatkossakin tärkein viestintä tulee sekä sähköpostin että ilmoitustaulujen kautta.